Privacy Policy

Om te beginnen moeten wij melden dat GaySteel.nl een webshop is met pikante producten.

U moet 18+ zijn om onze website te bezoeken en een bestelling te mogen plaatsen.
Wij geven dit aan met 18+ in onze footer, hiermee gaat u automatisch akkoord dat u 18+ bent.

Hier bij GaySteel.nl vinden wij uw privacy erg belangrijk en verstrekt derhalve nooit uw persoonlijke gegevens aan derden. Uw bestelling wordt in een verpakking zonder opdruk discreet thuisbezorgd. Op deze manier waarborgen wij uw privacy.

De door u verstrekte informatie wordt alleen door GaySteel.nl gebruikt voor onze interne bedrijfsvoering. Uw gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van GaySteel.nl, zodat wij u per post of e-mail kunnen informeren over interessante aanbiedingen of acties.

Privacy op internet
Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele persoonsgegevens, maar alleen om de navigatie, bezochte pagina’s en bestelde artikelen van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site te kunnen verbeteren.

Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in beperkte mate cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Deze cookies zijn niet schadelijk voor uw computer. Overigens is hetgeen wat in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browser-instellingen.

E-mail adressen
Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mailadressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat zij aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mailadres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en verder voor service & marketing doeleinden. Deze toestemming is ten alle tijde weer in te trekken door een e-mail bericht aan ( nader in te vullen) te sturen. Wij verstrekken nooit e-mailadressen aan derden.

Informatie
Op verzoek verlenen wij aan onze klanten toegang tot alle informatie die wij van hen vasthouden. Tevens bieden wij de bezoekers de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst via onze site gelden de Algemene Voorwaarden van GaySteel.nl, waaronder dit privacy beleid. Dit wordt voor het aangaan van elke overeenkomst kenbaar gemaakt middels een verwijzing naar de tekst ervan.

Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Om u een correcte en persoonlijke service te kunnen bieden hebben we een aantal gegevens van u nodig. We vragen u deze gegevens in te vullen mede dit voor ons noodzakelijk is om een bestelling goed af te kunnen handelen, zonder uw gegevens is dit uiteraard niet mogelijk. Wanneer u uw bestelling bij ons plaatst worden de volgende gegevens verzameld:

Identiteitsgegevens
Dit zijn gegevens die u zelf dient in te vullen tijdens het bestel- of registratieproces:
• Uw geslacht
• Naam en Achternaam
• Adres met huisnummer
• Postcode
• Woonplaats
• Land
• E-mail adres

Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken en uw pakketje zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw e-mail adres is daarbij nodig om de orderbevestiging te verzenden, zodat u altijd in bezit bent van een bewijs van uw bestelling. Ook wordt uw e-mailadres gebruikt om met u te kunnen communiceren betreft uw bestelling.

Betalingsgegevens.
Bij de registratie van betalingsgegevens noteren we alleen het totaalbedrag en uw betaalwijze (iDeal Visa, MasterCard, MisterCash (Bancontact) ). Uiteraard worden bankgegevens niet opgeslagen en is elke betaalmogelijkheid beveiligd.

Verkeersgegevens
Bij verkeersgegevens moet u denken aan het registreren van een IP-adres *, het installeren van een cookie **, het registreren van het klikgedrag en het analyseren van het navigeren op onze website.
Met deze verkeersgegevens analyseren we het surfgedrag van al onze bezoekers. We bekijken hoe onze navigatie wordt gebruikt, welke pagina’s bezocht worden en welke artikelen er worden besteld, met deze gegevens kunnen wij onze inhoud van onze website verbeteren.

* Een IP-adres is een Internet Protocol adres dat verwijst naar een unieke bestemming op het Internet. Dit kan betekenen dat het in sommige gevallen direct naar de computer van de bezoeker is te herleiden. Deze informatie is essentieel om de pagina’s via Internet naar de juiste computer te sturen.

** Een cookie is een verzameling gegevens, een registratiebestandje, die een website overbrengt naar de harde schijf van een computer om ze daar op te slaan. Een cookie identificeert de bezoeker weliswaar niet, maar wel zijn computer. Onze website installeert een cookie om de door u bestelde producten te koppelen aan uw computer (op deze manier wordt uw winkelmandje alleen voor u zichtbaar). Om te kijken welke cookies precies worden geplaatst op onze website.

Doelen en gegevensverwerking
Hieronder wordt aangegeven voor welke doel(en) GaySteel.nl uw gegevens verzamelt. GaySteel.nl heeft de volgende gespecificeerde doelen voor ogen met het verwerken van uw gegevens:

GaySteel.nl verwerkt identiteitsgegevens voor administratieve doeleinden, zoals:
• het verwerken van uw bestelling
• de bezorging van uw bestelling op het door u gekozen afleveradres

GaySteel.nl verwerkt betalingsgegevens voor administratieve doeleinden, namelijk:
• de betaling van uw bestelling

Verkeersgegevens verwerkt GaySteel.nl voor communicatieve doeleinden, zoals:
• het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de site

Doorlinken via onze website
De website van GaySteel.nl kan advertenties van derden of koppelingen naar andere sites bevatten die niet onder het beheer van GaySteel.nl vallen. GaySteel.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of naleving van de privacyregels door de beheerders van de betreffende sites. Het opnemen van links naar andere sites impliceert daarnaast ook geen goedkeuring van GaySteel.nl met betrekking tot de inhoud van dergelijke sites.

Beveiligde pagina’s
De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina’s zijn beschermd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om uw (creditcard)gegevens te zien. U kunt de beveiliging checken door op de betalingspagina op uw rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor ‘Eigenschappen’. U krijgt nu een venster met de verbindingsgegevens. Bij ‘Verbinding’ staat vermeld dat het om een SSL-verbinding gaat. Uw creditcardgegevens, zoals het nummer en de vervaldatum, worden uiteraard niet opgeslagen.

Periode van opslag
Om onze diensten zo goed mogelijk aan te kunnen bieden, slaan we de gegevens die u invult op in ons systeem. De gegevens worden opgeslagen gedurende de periode dat u een account bij ons hebt.

Herkomst van gegevens
De gegevens die GaySteel.nl verwerkt worden verkregen van bezoekers en klanten, die door de bezoeker zelf worden verstrekt via het bestelformulier.

Verstrekking van gegevens
GaySteel.nl is onderdeel van OCERO B.V. Uw gegevens kunnen door ons gedeeld worden binnen de onze BV. Dit doen we als dit voor een zo soepel mogelijke afhandeling van uw bestelling nodig is.

GaySteel.nl verstrekt uw gegevens aan een beperkte kring van derden die de gegevens voor administratieve doeleinden verwerken:
• Betaalproviders: voor het verwerken van betalingsverkeer verstrekken wij uw gegevens, afhankelijk van de betaalmethode, aan Mollie B.V.
• Transporteurs: om uw pakket te verzenden dragen wij uw adresgegevens over aan de transporteur van jouw pakket: PostNL, BPost, FedEx, DHL of UPS.
• Data-analyse: om onze website continu te kunnen verbeteren, kunnen wij gegevens doorgeven aan partijen waarmee wij data-analyse uitvoeren (o.a. Google Analytics).
• Sales tracking: om bepaalde partijen beloningen uit te keren voor het aanbrengen van transacties, verstrekken wij ook in sommige gevallen gegevens aan marketingkanalen (o.a. Beslist.nl, Google Ads).
• E-mailmarketing: Indien u bent aanmeldt voor onze nieuwsbrief, worden uw gegevens gedeeld met The Rocket Science Group, LLC d/b/a MailChimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA.

Hiernaast verstrekt GaySteel.nl uw gegevens niet aan derden, behoudens voor zover wet- en regelgeving ons hiertoe verplichten. De gegevens worden uitsluitend voor de in deze privacypolicy omschreven doelen gebruikt.

Rechten van bezoekers en onze cliënten
Als bezoeker of klant van onze website heb u het recht om u tot onze afdeling E-commerce te richten met het verzoek om u mede te delen of onze organisatie uw gegevens verwerkt. De afdeling E-commerce zal binnen vier weken na het verzoek schriftelijk mededeling aan u doen welke gegevens er worden verwerkt, voor welke doeleinden deze gegevens worden verwerkt, hoe lang de gegevens zullen worden opgeslagen of aan de hand van welke criteria dit gebeurt en waar deze gegevens vandaan komen, aan wie ze worden verstrekt en voor welke doelen dit gebeurt.
Als duidelijk is dat wij persoonsgegevens van u verwerken en welke gegevens dit zijn heeft u een aantal mogelijkheden, die hieronder worden genoemd.
Als de gegevens feitelijk onjuist, onnodig of onvolledig blijken te zijn, kun u bij ons een verzoek tot rectificatie indienen; wij zullen uw gegevens dan zo snel mogelijk verbeteren, aanvullen en/of afschermen.
Daarnaast mag u een verzoek tot gegevenswissing indienen. Wij controleren vervolgens of uw gegevens inderdaad gewist moeten worden. Dit doen we aan de hand van alle toepasselijke privacywetgeving. Blijkt dat u hier recht op heeft, dan wissen we zo snel mogelijk uw gegevens.
Ook kun u een verzoek tot beperking van de verwerking doen. Dit betekent dat u persoonsgegevens slechts tijdelijk opgeslagen worden, en niet verder worden verwerkt. U kunt zo’n verzoek bijvoorbeeld doen als u meent dat wij onjuiste persoonsgegevens van u verwerken, of u niet wil dat uw gegevens gewist worden. Wij controleren vervolgens of u recht heeft op beperking van de verwerking. Dit doen we aan de hand van alle toepasselijke privacywetgeving. Als de eventuele beperking van persoonsgegevens later weer door ons wordt opgeheven, krijg u hier altijd bericht van.
Alle bovenstaande verzoeken kunt u indienen door u te richten tot onze afdeling E-commerce.
Wanneer u geen prijs meer stelt op het ontvangen van onze nieuwsbrief, dan kunt u ons hiervan per e-mail op de hoogte stellen of afmelden via de afmeldlink in de nieuwsbrief.
Als u klachten heeft over de manier waarop wij met uw gegevens omgaan, laat ons dit dan weten, zodat wij hier mee aan de slag kunnen. Bent u na contact met ons nog niet tevreden? Dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Geheimhouding
De personen die handelen onder het gezag van de verantwoordelijke, alsmede de verantwoordelijke zelf en zij die toegang hebben tot persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, behoudens voor zover zij door wet- of regelgeving verplicht worden mededelingen te doen.

Beveiliging
Om inzage van uw persoonsgegevens door onbevoegden te voorkomen, heeft GaySteel.nl verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen, waaronder maatregelen tegen ongeoorloofde toegang, ongeoorloofd gebruik, ongeoorloofde wijziging, onrechtmatige en onbedoelde vernietiging en onbedoeld verlies.

Tot slot
Mocht u na het lezen van deze privacy policy toch nog vragen hebben over de bescherming van uw privacy tijdens uw bezoeken op onze website, neem dan gerust contact met ons op.
GaySteel.nl kan tussentijds deze privacy policy aanpassen wanneer zich ontwikkelingen voordoen op het gebied van bijvoorbeeld technologie, wetgeving, verwerkingen of verstrekkingen. Wijzigingen zullen bekend worden gemaakt via deze pagina.